A fogadónk

A fogadónk

A Rókavár Fogadó mintegy tíz éves történetében számtalan turistának és vadásznak nyújtott feledhetetlen élményeket, melyről elsősorban a pazar környezet, az élővilág, és a minőségi szolgáltatásaink gondoskodtak. Ha Ön is szeretne részesülni a páratlan kikapcsolódási lehetőségből, akkor látogasson el hozzánk Pálihálásra!
Rókavár Fogadó Bakony Pálihálás

Szállás

A fogadó öt vendégszobával - köztük kettő háromágyas, egy kétágyas - várja Önöket. Minden szoba saját, zuhanyzós fürdőszobával, TV-vel, fenyőbútorokkal felszerelt.

Wellness

A Rókavár Fogadó földszintjén egy wellness szoba található, melynek pezsgőfürdője és infra szaunája megfelelő kikapcsolódási lehetőséget nyújt a hűvösebb napokon is. Amennyiben masszázst is szeretne igénybe venni, kérjük, hogy már szállásfoglalásnál jelezze számunkra.
Rókavár Fogadó Bakony Pálihálás
Rókavár Fogadó Bakony Pálihálás

Étkezés

Minden vendégünknek reggelit biztosítunk, de igény esetén - a foglaláskor jelezve - lehetőség van főétkezést (ebédet/vacsorát) is kérni. Vadételeinkre még nem érkezett panasz, ne hagyja ki!

Borospince

A Rókavár Fogadó borospincéje baráti beszélgetések, terasza a naplemente megcsodálásának kiváló helyszíne lehet.
Rókavár Fogadó Bakony Pálihálás
Rókavár Fogadó Bakony Pálihálás

Vadaspark

A Rókavár Fogadó egyik legnagyobb látványossága a saját birtokán található mini vadaspark, ahol több, mint húsz dámvad, muflon, valamint vaddisznó éli mindennapjait. A látogatók közvetlenül a kerítés mellől, de akár a saját kilátóról is megfigyelhetik az állatok életét.